About

2016-11-23_0010

Ik ben Elke, 22 jaar oud en afgestudeerd Fotograaf. Fotografie vind ik soms net magie, je zet de tijd even stil en kunt terug wanneer je dat wilt.

Voor mijn stage heb ik een half jaar in Barcelona gewoond en gewerkt om meer ervaring op te doen als bruidsfotograaf.  Inmiddels ben ik een beetje verliefd op die stad en op de Spaanse cultuur. Dat is ook de reden dat je mij heel gelukkig maakt met een goed glas wijn of een kaasplank.  Verder houd ik van reizen, gezelligheid, goede gesprekken en ik sta altijd open voor nieuwe ontmoetingen.

Ik ben een jonge, enthousiaste en vakkundige fotograaf die de sfeer van het moment  kan weergeven.  Samen bepalen we de locatie en zorg ik ervoor dat jullie de shoot zo ontspannen en gezellig mogelijk beleven. Daar krijg je toevallig ook de mooiste foto’s van ;).  Frisse, sfeervolle foto’s waar natuurlijk licht een belangrijke rol speelt, dat zijn kenmerken voor de stijl van Elke Smit Fotografie.  Uiteraard geef ik aanwijzingen voor de beste compositie en poses en gelukkig hoor ik altijd terug dat ik dat op een heel prettige en relaxte manier doe. Daarbij vergeet ik ook zeker niet de spontane en onbewaakte momenten in beeld te brengen.

Blader vooral door mijn portfolio , (of Facebook). Spreekt mijn werk je aan? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.