Family

Werkwijze

Familiefoto’s zijn bij uitstek foto’s waarop de tijd even stilstaat zodat je levenslang terug kunt keren naar dat moment. Ik vind het prachtig de groei van een familie vast te leggen.

Samen tijd doorbrengen op een mooie locatie is de manier om iedereen te laten ontspannen. Tegelijk kan ik kijken hoe ik jullie in beeld breng zoals jullie echt zijn. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen een leuke tijd heeft tijdens de fotoshoot. Dat is namelijk de manier om mooie en ongedwongen foto’s te schieten en daar draait het om. Ik ga graag met jullie op zoek naar een passende locatie voor de shoot.  Dit kan op een bijzondere plek voor jullie zijn of een omgeving die bij jullie stijl past. Voorbeelden hiervan zijn industrieel of juist landelijk. 

In mijn portfolio vind je veel inspirerende plekken. Ook kun je ook kiezen voor het toevoegen van attributen, zoals een mooi kleed, confetti of bellenblaas.  Voorafgaand aan de shoot zullen we bespreken wat het beste bij jullie past. Zo is het leuk om voor de kleintjes iets van hun favoriete speelgoed of knuffel mee te nemen. Ook dit is een manier om de fotoshoot speels en ongedwongen te houden. Ik werk altijd met natuurlijk licht, het mooiste licht is er ’s ochtends en ’s avonds. Per seizoen is het beste tijdstip voor een fotoshoot dus verschillend. 

Spreekt mijn werk je aan? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Meer informatie, inspiratie & tips voor een fotoshoot? Klik dan Hier .

Benieuwd naar de locatie mogelijkheden? Klik dan Hier.